Hirdetés

John Wick neonfényben úszik a következő film első plakátján

|

Most már elkezdhetünk hinni benne, hogy jövőre tényleg megkapjuk a John Wick következő fejezetét.

Hirdetés

A John Wick franchise készítői még sokáig emlegetni fogják a 2020 óta jelen lévő COVID-járványt, hiszen alaposan keresztülhúzta a számításaikat a negyedik rész megjelentetését illetően, amit végül 2022 májusáról átpakoltak 2023 márciusára. Magyarán még mindig sokat kell várni, hogy Keanu Reeves elfeledtesse velünk a Mátrix: Feltámadások után hagyott keserű szájízt.

Hirdetés

Azonban, ha apránként is, de legalább kapunk ízelítőket a még mindig alcím nélkül árválkodó John Wick 4-ből. Reeves korábban megerősítette, hogy a nyitójelenet egy sivatagban fog játszódni, most pedig megkaptuk az első hivatalos plakátot a CinemaCon jóvoltából, melyen vélhetőleg a tokiói neonfények világítják meg kedvenc bérgyilkosunk sziluettjét.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Negyedik Felvonás egy része Japánban fog játszódni, ám az új plakáton díszelgő cseresznyevirág arról árulkodik, hogy sokkal nagyobb szerepe lehet az országnak, mint azt eddig gondoltuk. A jövőre érkező részre Reeves mellett visszatér Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick is, újoncokként pedig Rina Sawayamára, Donnie Yenre, Shamier Andersonra, Hiroyuki Sanadára, Bill Skarsgardra, Scott Adkinsre, illetve Clancy Brownra is számítani lehet.

Nektek bejön a hangulatfokozó plakát John Wick következő kalandjáról?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.