Hirdetés

Jurassic World 3 - újabb részletek láttak napvilágot

|

Kiderült néhány információ a Jurassic World 3 dinoszauruszairól, valamint érkezett egy promó videó is a Bukott birodalomról.

Hirdetés

Még több, mint egy hónap van hátra a Jurassic World: Bukott birodalom bemutatójáig, de a stúdió már egy ideje a harmadik rész előkészületein dolgozik. Amit eddig tudni lehet róla, hogy a premierdátum 2021. június 11-re lett kitűzve, valamint, hogy visszatér a rendezői székbe a Jurassic World direktora, Colin Trevorrow.

Hirdetés

A történetről értelemszerűen még nincs információ, viszont egy korábbi nyilatkozatban a rendező elhintette, hogy ha jellemezhetné az egyes epizódokat, akkor a Jurassic World egyfajta akció-kaland mozi volt, a Bukott birodalom horror, a harmadik rész pedig ugyanúgy tudományos thriller lesz, mint a Jurassic Park volt annak idején.

De mi a helyzet a dínókkal? Az új trilógia eddigi részeiben mindig feltűnt egy-egy hibrid lény, ez viszont nem minden néző tetszését nyerte el. Trevorrow azonban nemrég elárulta, hogy ezek a rajongók megnyugodhatnak: az első filmben látott Indominus Rex, illetve a másodikban látható Indoraptor után a harmadik részben már csak "hagyományos" dinoszauruszokat fogunk látni.

Ezen kívül érkezett még egy promó videó is a Bukott birodalomról, amolyan kicsit Így készült, kicsit kulisszák mögötti formátumban, melyben megszólalnak a szereplők, a készítők, szóba kerül az eddigi összes Jurassic Park rész, valamint néhány új képkockát is láthatunk a hamarosan érkező filmből.

Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 22-én jelenik meg a mozikban J.A. Bayona (A lehetetlen, Árvaház, Szólít a szörny) rendezésében, főbb szerepben pedig feltűnik Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong és Toby Jones.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.