Hirdetés

Késő ősszel érkezhet a Tőrbe ejtve 2

|

A film egyszerre fog debütálni a Netflixen és a mozikban.

Hirdetés

Továbbra sincs konkrétum, hogy mikor lesz a premierje Rian Johnson várva várt új filmjének, a Tőrbe ejtve 2-nek, de legalább kaptunk egy leszűkített idősávot a Varietytől, miszerint az utolsó negyedévben kerül sor erre. És még ősszel, tehát a decemberi tumultust várhatóan elkerüli Benoit Blanc nyomozása.

Rian Johnson 450 millió dollárt kapott a Netflixtől, hogy két folytatást is készítsen a Tőrbe ejtvéhez, akkora aduászt láttak a projektben a streamingplatform vezetői. Bár a Netflix pénzeli a filmet, az nemcsak streamingen fog megjelenni, hanem a mozikba is be lehet majd ülni rá - ritka egy stratégiai húzás, amit valószínűleg Johnson maga vívott ki.

Hirdetés

A Tőrbe ejtve 2 ismét egy elképesztő színészi gárdát fog felvonultatni: a visszatérő Daniel Craig mellett Ethan Hawke, Edward Norton, Dave BautistaJanelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr.,  Kate Hudson, Jessica Henwick és Madelyn Cline is tiszteletüket teszik a produkcióban. A résztvevők közül Bautista és Craig is már odáig merészkedtek, hogy jobbnak érzik a folytatást az eredetinél. Előbbi a People magazinnak a következőt nyilatkozta.

"Tényleg úgy hiszem, hogy legalább annyira jó, ha nem jobb lesz, mint az első volt. Mindig félek ilyet mondani, mert nem akarok senkit sem megsérteni azzal, hogy jobbak lennénk náluk, de ezúttal tényleg így hiszem. Szerintem az új karakterek sokkal színesebbek, amit szeretni fognak az emberek. Az új szereplők egyszerűen remekek. Mások, mint korábban. Mindenkit remekül castingoltak. Amikor együtt dolgoztam a színésztársaimmal, teljesen lenyűgözött a performanszuk, és hogy milyen jól adaptálódtak a karaktereikhez. Szerintem a folytatás karakterei még mókásabbak is, mint az elsőé voltak."

Craig pedig az Empire-nek osztotta meg meglátásait.

"Annyira szerencsés vagyok, hogy itt van az életemben Rian. Ő egy nagyszerű író. Amikor megérkezett a szkript, nem tudtam, hogy most szórakozik-e velem? Nem akartam elhinni, hogy velem képzeli el a szerepet… Igazából hetekkel korábban fejeztük be a második részt. Szerbiában ért véget a forgatás. Merjem-e mondani, hogy jobb? Meglátjuk. Nem akarom megkísérteni a sorsot. Más, és ez a csodálatos benne. Továbbra is egy Benoit Blanc rejtély, de mégis különbözik az előzőtől. Nagyon izgatott vagyok."

Ti szerintetek a folytatás az eredeti nyomába érhet majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.