Hirdetés

Készítsétek a nasit: dupla epizóddal indul a Sólyomszem sorozat

|

Jeremy Renner és Hailee Steinfeld berobbannak a Disney+-ra.

Hirdetés

A Marvel Studios idén senkit nem hagy unatkozni, hiszen a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Loki,  valamint a multiverzumot keresztül-kasul bejáró What if? után novemberben befut a stúdió újabb sorozata a Sólyomszem képében, amiben Jeremy Renner nem kevés karácsonyi hangulat, na meg egy rakás rosszfiú közepette igyekszik átadni minden tudását a Hailee Steinfield által megformált, borzasztóan lelkes Kate Bishopnak.

Hirdetés

Eddig úgy tudtuk, hogy a november 24-én induló széria mindössze egy pilot epizóddal fog belecsapni a lecsóba, ám egy újonnan kiadott friss kedvcsináló tanúsága szerint kissé változott a terv és a januári WandaVisionhöz hasonlóan itt is egy dupla epizódos nyitányt fogunk kapni. Az apró változtatás mögött nem kizárt, hogy a december 29-én startoló The Book of Boba Fett premierje áll, hisz a Sólyomszem így pont annak bemutatója előtt egy héttel, egész pontosan december 22-én fog véget érni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.