Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1990 filmjeit?

|

1990 óta mindig megtartod az aprót, te mocskos állat? Szüntelen vadászol a Vörös Októberre? Vagy amióta csak az eszedet tudod, gengszter akartál lenni?

Hirdetés

1990-nel egy új évtizedbe lépünk! Kvíz-sorozatunk egy kisebb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a vagány és akciódús '80-as éveket hátrahagyva belépünk a kísérletező és határokat ledöntő '90-es érába. Rengeteg fantasztikus alkotással fogunk itt találkozni, és már előre vigyorgunk az eltervezett trükkös kérdések kapcsán. De ne szaladjunk annyira előre, maradjunk még 1990-ben, ami a filmes termést tekintve egy ritka jó és kiemelkedő év volt.

 

Hirdetés

Rögtön mindenkinek Kevin és a Reszkessetek, betörők! juthat 1990-ről az eszébe, és persze nem véletlenül. De nem szabad szó nélkül elmenni Martin Scorsese magnum opusa, a Nagymenők vagy éppen Francis Ford Coppola trilógiazáró A keresztapa 3-ja mellett sem. Valamint ebben az évben debütált az Ébredések, A halál keresztútján, a Veszett a világ, a Tremors, a Jákob lajtorjája, az Ovizsaru és a Dick Tracy is. Plusz azok az alkotások, amikből éppen kérdezünk legújabb kvízünkben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.