Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2007 filmjeit?

|

Mi volt a legértékesebb, amit érmefeldobással elvesztettél? A Superbad láttán már nem is ciki a szex? Vagy pontosan tudod, miért volt gyáva Robert Ford?

Hirdetés

Évszámos kvíz-sorozatunk továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, ami leginkább Nektek, Olvasóknak köszönhető! A kezdeti, 1980-as évek is nagy számokkal kecsegtettek, de ahogy beléptünk az új évezredbe, és közelgünk minduntalan az idei év felé, egyre többen és többen töltitek ki kvízeinket, amiért mi nem lehetünk elég hálásak. Hamarosan egy nagyobb kvízt is tervezünk élőben az Enter Bar-ban, de erről majd úgyis fogtok értesülni itt vagy Facebookon - vagy mindkét helyen egyszerre. Így inkább vágjunk is bele 2007-be!

Hirdetés

2006 után 2007 még egy fokkal durvábbra sikerült, már ami a megjelenéseket illeti. Ekkor kaptunk még egy Harry Pottert (A Főnix rendjét), egy Karib-tenger kalózait (A világ végén) és ekkor zárult le az akkor még csak három filmből álló Bourne-sorozat. Ezek mellett igencsak nagynevű rendezőknek debütáltak a legújabb alkotásaik, mint például David Cronenberg (Eastern Promises: Gyilkos ígéretek), Sidney Lumet (Mielőtt az ördög rádtalál), Paul Thomas Anderson (Vérző olaj), Frank Darabont (A köd), David Fincher (Zodiákus) vagy éppen Quentin Tarantino (Halálbiztos). 2008-tól pedig egy új kor veszi kezdetét egy olyan taggal, aki még Chaplint is eljátszotta…

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.