Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a kalandfilmeket?

|

Tudod, hogy Mordorba az út nem könnyű? Hogy a Fekete Gyöngy szélvész gyors, szinte utolérhetetlen? Vagy hogy hogyan kell a Marson krumplit termeszteni? Tedd próbába tudásod!

Hirdetés

A múltkori filmes videojáték-adaptációs kvízt követően most egy másik zsánerben, jobban mondva műfajban kalandozunk el, nevezetesen a kalandfilmekében. Manapság lassan magánnyomozót kell felfogadnunk, hogy egy igazán minőségi, szórakoztató és akár edukáló modern kalandfilmet lássunk, annyira hiánycikké váltak. Éppen emiatt (is) fordulunk vissza újra és újra azokhoz a klasszikus gyöngyszemekhez, amiket, habár kívülről fújunk, megunni lehetetlen. Az elveszett frigyláda fosztogatói, A Gyűrűk Ura-trilógia, A herceg menyasszonya, a Jurassic Park-filmek vagy akár (de ezt csak igazán halkan jegyezzük meg) a Star Wars-filmsorozat.

Hirdetés

A héten mozikba kerül a Sandra Bullock és Channing Tatum nevével fémjelzett Az elveszett város, egy újabb próbálkozás a modern kalandfilmekre, mi pedig ezt egy potenciális kvízalapnak is tekintettük. Most ezekből a műfaji filmekből szemezgettünk különféle kérdéseket, és ahogy a korábbi kvízek alapján már megszokhattátok, egyszerre vegyítettük a könnyű, a nehéz és a teljesen abszurd darabokat.

Szinte magától értetődik; nektek melyik a kedvenc kalandfilmetek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.