Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Harrison Ford filmjeit?

|

"Számomra a siker választás és lehetőség." De még milyen választás és milyen lehetőség!

Hirdetés

80 éves lett Harrison Ford, az egyik legutolsó filmes titán. Ha mindössze a cinikus űrcsempész, Han Solo szerepét játszotta volna el, már amiatt összetehetnénk mindkét kezünket. De Ford nem állt meg itt - és miért is tette volna? Dr. Henry Jones az ifjabbik, Rick Deckard, Richard Kimble, James Marshall elnök úr és számtalan másik, felejthetetlen karaktert köszönhetünk a színésznek. Hát kell ennél jobb alkalom egy feleletválasztós kvízhez?

Hirdetés

A kérdés persze költői volt (hiszen ha ezeket a sorokat olvassátok, már eleve a kvíz miatt kattintottatok ide, nem?). Hasonlóan a múlt heti Chris Hemsworth kvízhez, most is összevissza, találomra szemezgettünk kérdéseket a színész filmográfiájából - így könnyen megeshet, hogy az unásig ismert szerepei mellett találkozhattok majd kevésbé népszerű filmjeivel is. Hiszen ahogy maga Ford mondta:

"Egy másfajta életet akartam élni. Nem akartam minden nap ugyanarra a helyre menni, ugyanazokkal az emberekkel találkozni és ugyanazt a munkát végezni. Érdekes kihívásokra vágytam."

Az elért pontszámotokat mindenképp biggyesszétek majd oda kommentben a kedvenc Harrison Ford filmetekkel együtt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.