Hirdetés

Remekül nyitott a Logan a mozipénztáraknál

|

Hugh Jackman utolsó Rozsomák-Farkas kalandja rögtön egy rekorddal indított.

Hirdetés

Múlt héten végre bemutatásra került Hugh Jackman és Patrick Stewart(?) hattyúdala a mutánsuniverzumtól. A régóta várt alkotással végre mert kockáztatni a Fox, és a hős végre R besorolásban kaszabolhatott. A film premierjét követően persze picit aggódva figyelhette a stúdió, hogy miként alakulnak a bevételek, ám a csütörtöki, premier előtti napról érkezett adatok rögtön eloszlathattak minden kétséget a film sikerét illetően.

Hirdetés

Hamarosan pedig az is kiderült, hogy kicsit alá is becsülték Logan erejét. Az előrejelzett 60-70 milliós kezdést ugyanis túlugrotta, és első hétvégéjén Amerikában 88,3 millió dollárig kúszott fel, mely a legjobb R besorolású filmnyitány lett március hónapban. Ez a start pedig még az előző X-Men film, az Apokalipszis indulására is rávert (mely tavaly 65,8 millió dollárral indított).

De nem csak Amerikában, hanem a nemzetközi piacon is dominál a Logan. A BoxOfficeMojo szerint az első hétvégéjén 159 millió dolláros bevételt generált a film, (csak Kínából 46,2 millió folyt be a kasszákba) mely így összesen már 240,8 milliónál jár, ami egy R besorolású alkotástól nagyon szép teljesítmény.

Azt azonban még nehéz megmondani, hogy a Logan ugyanazt az utat fogja-e bejárni, mint tette azt tavaly a Deadpool. A két film egyértelműen megmutatta a stúdióknak, hogy van igény a felnőtt szuperhős filmekre, ha ezeket jól és igényesen készítik el. Azonban míg a Deadpoollal hosszú távon számol a stúdió, addig a Logannel jelenleg kicsit más a helyzet. Hiszen a film sikere vélhetőleg abból is eredhet, hogy egy korszakot zár le, mely 17 évvel ezelőtt kezdődött. És bár a stúdió nem valószínű, hogy hagyja parlagon heverni Rozsomák karakterét, de a Hugh Jackman által hagyott űrt nehéz lesz betölteni. Reméljük azért sikerülni fog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.