Hirdetés

Luke Evans szívesen visszatérne egy Halálos Iramban spin-offban

|

A 6. rész főgonosza a legutóbbi rész után újfent szeretne feltűnni a Halálos Iramban szériában.

Hirdetés

Az utóbbi napokban felpörögtek az események a Halálos Iramban háza táján. A Universal stúdió először bejelentette, hogy a 9. rész az eredetileg 2019. április 19-re kitűzött premierdátum helyett 2020. április 10-re csúszik. Ezután kiderült, hogy az eltolás oka a spin-off film minél hamarabbi elkészítése, hiszen a stúdió 2019. júliusára tűzte ki a  film bemutatóját, melynek főszereplői a Halálos iramban 8 két közkedvelt karaktere, Luke Hobbs (Dwayne "The Rock" Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) lesz.

Hirdetés

Majd jött a hír, hogy a spin-off élére nem kisebb név kerülhet, mint a Durr, durr és csók, a Vasember 3, valamint a jövőre érkező új Predator film rendezője, Shane Black kerülhet. Mos pedig Luke Evans árulta el egy interjú során, hogy nagyon boldogan visszatérne ismét Owen Shaw szerepében a két év múlva érkező film során:

Igen, Nagyon örülnék, neki, ha újra velük együtt dolgozhatnék. A Halálos iramban széria most már négy éve az életem része, talán még régebb óta is. Éppen most hagytam el az NBC stúdióját, ahol az őr azt mondta, 'Örülök, hogy megismerhetem, Owen Shaw!' A karakter nevén szólított. Ráadásul nem csak a keresztnév, de a teljes név szerint. Ez nagyon jó érzéssel tölt el.

Azt vettem észre, hogy a karakterem nagyon jól rezonált a közönséggel, megmaradt az emlékezetükben. Szóval fejben nagyon is kötődöm a sorozathoz, és nagyon örültem, hogy a nyolcadik részben újra feltűnhettem, szóval ki tudja? Meglátjuk. Tudjuk jól, hogy bármi megtörténhet.

Bizony, és ha azt nézzük, hogy Owen bátyja, Deckard lesz a spin-off egyik főszereplője, még indokolt is lenne Evans visszatérése. Meglátjuk, hogy a Universal miként dönt, viszont hamarosan meg kell hoznia, hiszen a film forgatásának lassan meg kéne kezdődnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.