Hirdetés

Martin Freeman szerint van esély a Sherlock folytatására

|

Ha nem sorozatként, akkor filmként.

Hirdetés

Négy év telt el a Sherlock sorozat legutóbbi, egyben látszólag legutolsó évada óta, de a rajongók azóta is remélik, hogy egyszer még Sherlock Holmes és John Watson bőrébe bújik az ikonikussá vált duó, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman. Az évadok között általában másfél-két év szünet volt, de a negyedik évad óta eltelt idő lesz a leghosszabb közülük, ha valaha egyszer mégis visszatérnek a nyomozáshoz.

Hirdetés

Cumberbatch nemrég a Collidernek adott interjút legújabb kémfilmje, a The Courier kapcsán, de szóba jött a Sherlockhoz való visszatérés is, amire azt válaszolta, hogy "soha ne mondd, hogy soha". Szerinte körülményes lenne összeegyeztetni, mert ő és Martin Freeman is nagyon elfoglalt jelenleg. De nem zárkózna el a lehetőségtől, ha a forgatókönyv jó, ami alatt nem feltétlen újabb sorozatrészeket ért, hanem akár egy egész estés filmet.

Később szintén a Collider beszélt Freemannel is a színész aktuális televíziós vígjátéksorozata, a Bezzegszülők 2. évada miatt, de ő sem úszhatta meg a Sherlockkal kapcsolatos kérdéseket. Cumberbatch véleményére reagálva ő is látja annak a lehetőségét, hogy egy esetleges 5. évad helyett filmként folytatódjanak Sherlock és Watson kalandjai.

"Igen, azt gondolom lehetséges. Azt gondolom, mi csak "ott hagytuk" ezt a sorozatot, nem teljesen elbúcsúztunk tőle. Ez csak egy nagy kihagyás vagy egy nagy szünet. Talán azért van ez, mert nem akartuk azt mondani, "Ó, ennek itt a vége." Nem tudom biztosan. Őszintén szólva, hiszek abban, hogy tudni kell abbahagyni. Ne maradj tovább a kelleténél. Szóval, feltételezem, meg kell majd fontolnunk, hogy van-e még bennünk potenciál, ha eljön az ideje, vagy az emberek már tovább léptek valami más felé. Tehát nem tudom. Igazán szerettem csinálni. Nagyon büszke vagyok a sorozatra. Az egyik legjobban megírt és legjobban rendezett dolog volt, aminek valaha a részese voltam. Tényleg nagyon élveztem, de nem tudom. Már eltelt némi idő azóta. Négy éve volt az utolsó évad. Szóval igen, lehet, hogy jobb lenne egy speciális epizód vagy egy film."

Azonban a már említett szoros időbeosztás nem könnyíti meg ennek az esélyét. Cumberbatch idén feltűnik még a Golden Globe-nyertes The Mauritanianben és a The Electrical Life of Louis Wain című filmben, illetve a The Power of The Dog című regény adaptációjában. Nem beszélve a Marvel-univerzumos elfoglaltságiról: a Spider-Man: No Way Home és a Multiverse of Madness is lefoglalja, ahol Doctor Strange-ként tér vissza.

Freeman a hamarosan megjelenő The Responder című minisorozaton és természetesen a Bezzegszülőkön dolgozik. Ennek ellenére úgy tűnik, inkább pozitívan állnak a folytatáshoz, ami már elég ahhoz, hogy a rajongók reménykedhessenek. Ti mit gondoltok? Jobb a csúcson abbahagyni, vagy szívesen néznétek még Sherlock és Watson történeteit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.