Hirdetés

Megjöttek az első képek a Lisey története című King-adaptációból

|

És premierdátumot is kapott.

Hirdetés

Hivatalosan már hat hónapja befejezték a Stephen King bestselleréből készült minisorozat forgatását, és az Apple végre bejelentette a premier dátumát és megjelentette az első fotókat a Lisey történetéből. A főszerepben az Oscar-díjas Julianne Moore (Megmaradt Alice-nek, Kingsman: Az aranykör, Őrült, dilis, szerelem), valamint az Oscar-jelölt Clive Owen (Gemini Man, A sebész, Valerian és az ezer bolygó városa) látható. A képeket lentebb a galériában nézhetitek meg.

Hirdetés

King maga adaptálta a regényét, ami Lisey Debusher Landon (Moore) történetét meséli el. Lisey férje elismert, sikeres író volt, aki 25 év házasság után hunyt el. Scott Landon halála után két évvel a nő végre erőt érez magában, hogy felszámolja a férfi holmijait, és a kiadatlan kéziratokra is sokaknak fáj a foga. Rendszerezés közben megelevenedik előtte Scott titkos világa, amelyben a démonai lakoznak, és nem csak a volt férje legbensőbb gondolataival, de a házasságuk, a szerelmük egy egészen új oldalával is megismerkedik.

Moore és Owen mellett Joan Allen (A szoba), Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas), Dane DeHaan (Az egészség ellenszere), Ron Cephas Jones (Luke Cage) és Sung Kang (Halálos iramban 9) is szerepet kapott.

A sorozat rendezője Pablo Larraín (Ema, Jackie), és a produkciót J.J. Abrams Bad Robots Television cége és a Warner Bros. Television gyártja. King amellett, hogy saját kezűleg írta meg az átiratát mind a nyolc résznek, a producere is a Lisey történetének.

Június 4-én érkezik az első két rész, amit aztán minden pénteken újabb követ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.