Hirdetés

Megvan, hogy mi lesz a Zsivány Egyes rendezőjének új filmje

|

Egy ígéretes projekt formálódik éppen a New Regency égisze alatt.

Hirdetés

Gareth Edwards számára a 2010-es Monsters nyitotta meg az ajtókat Hollywoodban, azóta pedig tető alá hozott két blockbustert is, a szörnyuniverzumot elindító Godzillát és egy Star Wars spin-offot, a Zsivány Egyest. Annak viszont már öt éve, így kíváncsian vártuk, hogy mihez fog legközelebb hozzányúlni, a Deadline jelentéséből pedig kiderült, hogy a New Regency számára készít valamit.

Hirdetés

A True Love címre keresztelt projekt sztorija egyelőre nem ismert, de várhatóan egy a közeli jövőben játszódó sci-fi történetet mesél el, amelynek főszereplője a Golden Globe-díjra jelölt John David Washington lesz. Edwards nemcsak rendezi, hanem írja és producerként is támogatja a filmet, a további producerek között pedig többek között azt a Kiri Hartot köszönthetjük, aki a Zsivány Egyesen is dolgozott (a Star Wars: Lázadókon, a Star Wars: Az utolsó Jediken és a Lelki ismereteken kívül). 

Denzel Washington fiának manapság igencsak felfelé ível a karrierje, hiszen az HBO sorozata, a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Nagypályások (Ballers) után először Spike Lee-vel dolgozhatott együtt (Csuklyások: BlacKkKlansman), majd Christopher Nolannel (Tenet) és Sam Levinsonnal (Malcolm & Marie) is. A következő alkotás, amiben láthatjuk majd az Ferdinando Cito Filomarion (Antonia.) újdonsága, a Beckett lesz idén, ott Alicia Vikander és Boyd Holbrook oldalán csöppen bele egy politikai összeesküvésbe, majd láthatjuk David O. Russell egyelőre cím nélküli komédiájában is (többek között Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek és Zoe Saldana mellett), amely szintén a New Regency istállójából fog kikerülni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.