Hirdetés

Műfajváltással készül reboot a Kaliforniába jöttemből

|

Will Smith és Morgan Cooper már javában dolgoznak a rebooton.

Hirdetés

Knight Rider. Mimic: A júdás faj. Ál/Arc. Más világ. Tegnap pedig a Három férfi és egy bébi. Hollywood kicsit sem lassít a remake-reboot folyamataival, aminek egyik legújabb állomása a Will Smith karrierét beindító széria, a Kaliforniába jöttem lesz. A The Hollywood Reporter értesülései szerint nem pusztán rebootolják ezt a sorozatot, de egyben egy sokkal drámaibb, sokkalta komolyabb stílust fog kapni.

Hirdetés

Ez a fajta drámai elgondolás Morgan Cooper fejéből pattant ki, amikor az általa csak Bel-Airnek elnevezett fiktív sorozat előzetese hatalmas népszerűségnek kezdett örvendeni. Ebben a háromperces kisfilmben ugyanazt láthatjuk, mint anno a sorozatban hat évadon keresztül, és a korai elmondások szerint ez lesz az alapja a készülő új projektnek is. Egy fekete srác Philadelphiából Kaliforniába költözik a rokonaihoz, de vicceskedés és humorizálás helyett a nyugati part elítélését és megbélyegzését kapja. Az újfajta elgondolás felkeltette a filmesek, többek között Will Smith figyelmét, aki csatlakozott is a projekthez vezető producerként.

 

Copper mellett Chris Collins (Drót) fogja a legtöbb epizódot írni, utóbbi még a sorozat showrunnere is lett. Ti mit gondoltok, lenne így értelme rebootolni a Kaliforniába jöttemet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.