Hirdetés

Tíz esélyesre szűkült a 2019-es Oscar legjobb vizuális effektek kategóriája

|

Eleinte húsz film versengett azért, hogy kiérdemelje a következő Oscar-gála legjobb vizuális effektusokért járó szobrát, azonban az Akadémia most megfelezte a listát.

Hirdetés

Bár a jelölteket csak január 22-én jelentik be, azt mindenképpen érdemes megnézni, hogy a korábban felvázolt nevek közül melyek azok, amik kiestek és mik jutottak tovább a legjobb tíz esélyes közé. 

Hirdetés

Mintha csak Thanos csettintett volna egyet, a korábbi húszas lista megfeleződött és ennek nem minden rajongó fog örülni, ugyanis olyan alkotások vesztették el a lehetőséget a legjobb vizuális effektek Oscar-díjának elnyerésére, mint az Aquaman, a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, A hihetetlen család 2. és a Mission: Impossible - Utóhatás. Persze így is versenyben van még pár nagyágyú, nézzétek meg a leszűkült listát: 

- A Hangya és a Darázs
- Az első ember
- Barátom, Róbert Gida
- Bosszúállók: Végtelen háború
- Fekete Párduc
- Isten hozott Marwenben
- Jurassic World: Bukott birodalom
- Mary Poppins visszatér
- Ready Player One
- Solo: Egy Star Wars történet

Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy Az első ember, a Bosszúállók: Végtelen háború, a Fekete Párduc, a Mary Poppins visszatér és a Ready Player One be fognak kerülni a Top 5-be. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.