Hirdetés

Íme a 2018-as Oscar legjobb vizuális effektek kategóriájának esélyesei

|

Noha a soron következő Oscar-gála jelöltjeit csak január végén leplezik le, az egyes kategória esélyesei már sorra bukkannak fel: most éppen a legjobb vizuális effektekkel foglalkozunk.

Hirdetés

Az Akadémia bejelentette, hogy melyik 20 film közül választják ki a jelölteket a "Legjobb vizuális effektek" szekcióban. Ezt a számot hamarosan megfelezik, majd a végső listát 2018. január 23-án hirdetik ki a többi kategóriával egyetemben, mielőtt a március 4-én tartandó díjátadón győztest hirdetnek.

Hirdetés

A Stephen King rajongók biztosan kiakadnak majd, hogy az Az a legjobb 20-ba sem fért bele, de a Transformers rajongók sem lehetnek boldogabbak, hiszen ez szintúgy kimaradt, bekerült viszont helyettük a Superman digitálisan eltávolított bajsza és Steppenwolf kidolgozottsága miatt sokat bírált Az Igazság Ligája. A mi favoritunk abszolút a Szárnyas fejvadász 2049 és A majmok bolygója háború, örömmel ítélnénk oda a szobrot mindkettőnek, de sajnos nem mi döntünk. Máris mutatjuk a hosszú listát, a továbbjutókat január 23-án jelentik majd be:

A galaxis őrzői vol. 2.
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
Alien: Covenant
A majmok bolygója: Háború
A Szépség és a Szörnyeteg
A víz érintése
Az Igazság Ligája
Dunkirk
Élet
Jumanji: Vár a dzsungel
Kong: Koponya-sziget
Logan - Farkas
Okja
Páncélba zárt szellem
Pókember: Hazatérés
Star Wars: Az utolsó Jedik
Szárnyas fejvadász 2049
Thor: Ragnarök
Valerian és az ezer bolygó városa
Wonder Woman

Ti mely filmeket választanátok a Legjobb vizuális effektek kategória jelöltjei közé?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.