Hirdetés

A Logan rendezője szerint Patrick Stewartnak Oscart kéne kapnia

|

James Mangold, valamint a producer is úgy gondolja, hogy Patrick Stewart abszolút megérdemelné, ha a Loganben nyújtott alakítását az Akadémia díjjal honorálná.

Hirdetés

Amióta idén márciusban bemutatták a Logant, melyben utoljára láthattuk Hugh Jackmant és Patrick Stewartot Logan és Xavier professzor szerepében, azóta pletykálják, hogy a filmet esélyesnek tartják az Oscar-díjátadón, hiszen a két színész már az első X-Men filmtől kezdve briliánsan dolgozott együtt, de most jött el az a pont, ahol kettejük remek kémiája a tetőfokára hágott. A stúdió is komolyan gondolja az Oscar-díjátadón való esélyüket, hiszen a Logan lett az első film, amit elküldtek az Oscar-bizottságnak.

Hirdetés

A film producere, Hutch Parker, valamint a rendező James Mangold is ezen a véleményen van, aki ezt nyilatkozta:

A tény, hogy Patrick még nem kapta meg ezt a fajta elismerést, számomra elképesztő. A Loganben mindent beleadott, hogy egyszerre mutassa be Charles gyengeségeit és erősségeit. Egyszerűen bámulatos volt.

Valóban nehéz elhinni, hogy annak ellenére, hogy Hollywood egyik legelismertebb és nagy tiszteletnek örvendő színésze, Stewart ezidáig mennyire mellőzve maradt a legnagyobb amerikai díjátadó ünnepségeken. Az évek során számos Emmy és Golden Globe jelölést kapott (de ezek közül sem nyert meg egyet sem), viszont még soha nem kapott Oscar-jelölést.

Mangold épp ezért most úgy érzi, Stewartnek Oscart kéne kapnia, hiszen míg az előző filmekben egy erős és bölcs Professzort formált meg, a Loganben egy megtört, agyi betegségektől szenvedő Xaviert tárt a közönség elé zseniálisan. Egy jól lekerekített és impozáns alakítás volt, amely Mangold és Parker szerint díjat érdemelne.

Persze az idős Xavier eltávozásának ellenére még látni fogjuk a karaktert, hiszen James McAvoy képében feltűnik a fiatal professzor a jövő novemberben érkező X-Men: Dark Phoenix-ben, de csak miután bemutatásra került az Új mutánsok (április 13.) és a Deadpool 2 (június 1.).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.