Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - kiszivárgott, hogy miről fog szólni

|

Felkerült néhány durván spoileres részlet a világhálóra, amik előrevetítik, hogy mi történik a Bosszúállók 4-ben és ez hogyan fog kapcsolódni a Pókember: Hazatérés 2 sztorijához.

Hirdetés

FIGYELEM! SPOILEREK a Bosszúállók 4-gyel és a Pókember: Hazatérés 1-2-vel kapcsolatban! Csak saját felelősségre olvass tovább!

Mint tudjuk, a Bosszúállók: Végtelen háború végén Thanos csettintésének hatására elporlad Peter Parker, ami érzelmileg összetöri Robert Downey Jr.-t. Tekintve azonban, hogy a szintén elhalálozott Doctor Strange-nek megvolt a terve, biztosak lehetünk benne, hogy a Bosszúállók 4-ben kitalálnak erre egy megoldást az életben maradt hősök, amelynek hatására Pókarc is visszatérhet az élők sorába, elvégre folytatódik saját kalandja, a Pókember: Hazatérés. De vajon miről fog szólni a csapatfilmben történtek fényében?

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés 2-t érintő információk egy Reddit felhasználótól származnak, amely alapvetően erősen megkérdőjelezné a hitelességüket, azonban a forrás a Végtelen háború eseményeit is már jóval azelőtt megírta a fórumon, hogy megjelent volna a film, így érdemes lehet odafigyelni rá. A szivárogtatás szerint Peter Parker visszatér és túléli a Bosszúállók 4 eseményeit, a Hazatérés 2 elején pedig Tony Starkot gyászolja. A történet Londonban is fog játszódni, ahová Peter és barátjai (MJ, Ned, Liz, Flash és May néni) egy a Stark Industries által szervezett konferencia miatt utaznak, Pepper Potts felbukkanására is számíthatunk.

A film sztorijának középpontjában is egy olyan innovatív dolog áll, amit Stark alkotott meg, azonban a hírhedt tolvaj és az illúziók mestere, Mysterio ellopja egy másik gazfickó megbízásából. A titokzatos figuráról egyelőre semmit sem tudni, de állítólag egy fontos gonosz a képregényekből, aki kiemelkedő szerepet fog játszani ezekben a filmekben és a Sony-Marvel páros egy A-listás színészt keresnek a szerepre. A reflektorfényt azonban nem ő, hanem Mysterio fogja kapni, akivel kapcsolatban ugyebár Jake Gyllenhaalt pletykálták. Mysterio megállítása érdekében Pókember együtt dolgozik majd egy Jessica Drew nevű MI6 ügynökkel, akinek nincsenek szuperképességei, de a közelharc mestere és magasan képzett minden területen. 

Mysterio és a rejtélyes háttéralak mellett a Hazatérés 2-ben vissza fog térni két korábbi gonosz is kisebb szerepekben: a Michael Keaton által megformált Adrian Toomes, azaz a Keselyű, valamint Mac Gargan Skorpiója is. A forrás egyúttal azt állítja, hogy a folytatás megágyaz a rosszarcokat tömörítő Sinister Sixnek is. Peter életét egyébként nem csak Tony halála és az említett ellenfelek, hanem egy rivális új diák, Alistair Smythe is megnehezíti, aki egy technikai zseni és meglehetősen manipulatív, így Peter ellen próbálja fordítani a barátait (mellesleg édesapja, Spencer Smythe a Stark Industries-nál dolgozik). 

A Pókember: Hazatérés 2 - amelynek címe Spider-Man: Field Trip lehet - forgatása hónapokon belül elrajtolhat, a premierre pedig 2019. júliusában számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.