Hirdetés

Taron Egerton lehet a Rémségek kicsiny boltja remake főszereplője

|

Rajta kívül pedig egy másik nagy név is a filmet erősítheti.

Hirdetés

Utoljára 2016-ban hallatott magáról a Warner Bros. égisze alatt készülő Rémségek kicsiny boltja újragondolása, amikor kiderült, hogy az DC-féle Arrowerzumért is felelős Greg Berlanti rendezheti meg az alkotást. Ám mivel azóta semmi hír nem jött a film felől, joggal gondolhatta mindenki úgy, hogy a projekt elhalt. Most azonban kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről, hiszen a háttérben gőzerővel zajlanak a tárgyalások a kiszemelt színészekkel, méghozzá nem is akármilyen nevekkel.

Hirdetés

A hírek szerint ugyanis a főszerepet a Kingsman és a Rocketman sztárja, Taron Egerton öltheti magára, míg egy másik fontos szerepre a Házassági történetért és a Jojo nyusziért is idén Oscar-díjra jelölt Scarlett Johannson az első számú kiszemelt. Bár az nem derült ki, hogy pontosan melyik szerepre szeretnék őket megnyerni, de Egerton minden bizonnyal Seymour Krelbornt, míg Johannson az ő munkatársát, Audreyt keltheti életre.

A Frank Oz által rendezett 1986-os, Rick Moranis főszereplésével készült kultikus alkotás története egy virágüzletben dolgozó férfit, Seymourt követ nyomon, aki egy növényt gondoz, amiről kiderül, hogy egy beszélő földönkívüli gonosz húsevő. Ezt követően Seymour embereket kezd el eltenni láb alól, hogy táplálja a szörnyeteget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.