Hirdetés

Kiderült, hogy ki Samuel L. Jackson kedvenc Bosszúállója

|

A színész egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el, hogy melyik Marvel-karakterhez húz a szíve.

Hirdetés

Samuel L. Jackson igencsak fontos szerepet játszott a Marvel Filmes Univerzumában, hiszen a S.H.I.E.L.D. igazgatóját, Nick Fury-t alakítva ő boronálta össze a Bosszúállókat és "szervezte be" Marvel Kapitányt is. Bár Thanos ténykedése rá is hatással volt, azonban a Bosszúállók: Végjáték végén láthattuk ismét felbukkanni, a Marvel Kapitány film pedig ízelítőt adott abból, hogy mire számíthatunk még vele kapcsolatban a jövőben. 

Hirdetés

A színész nemrég még felolvasással próbálta elérni, hogy mindenki maradjon otthon, most pedig a The Hollywood Reporter szervezésében válaszolgatott pár rajongói kérdésre. Az egyik közülük az volt, hogy ki a kedvenc Bosszúállója és miért, a válasz pedig nem is lehetett volna egyértelműbb:

Jackson a mókás és evidens válasz után némileg komolyabban hozzátette, hogy valójában Fekete Özvegy az, akinek önálló filmje csak november 6-án kerül majd a hazai mozikba. És nektek ki a kedvenc szuperhősötök a Marvel-karakterek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.