Hirdetés

Shawn Levy-jal valósulhat meg a Ryan Reynolds-Hugh Jackman páros közös filmje?

|

A Free Guy és Az Adam-projekt rendezője eltökélt abban, hogy összehozza a két jóbarátot.

Hirdetés

Shawn Levy öles léptekkel halad az A-listás rendezők tábora felé, amit jól példáz, hogy a napokban a rendező megkapta a Deadpool 3 rendezését. Korábban az is kiderült Levy-ról, hogy mennyire élvezik a közös munkát Ryan Reynolds-dzal, és ennek megfelelően több közös projektet is fejlesztenek együtt a már hivatalos Free Guy 2 mellett.

Hirdetés

Mivel Levy és Reynolds szakmailag igazán közel kerültek egymáshoz, így a rendező nem tudott szemet hunyni a közösségi médiára korlátozódott Reynolds és Hugh Jackman közötti baráti adok-kapok felett. A két színészről tudni lehet, hogy világi cimborák, ám egy finoman szólva is félrecsúszott 2009-es X-Men-film kivételével (X-Men kezdetek: Farkas, amiben Reynolds először bújhatott egy fura koncepciójú Deadpool bőrébe) nem szerepeltek közös filmben. Levy a ComicBook.com-nak adott interjúban osztotta meg szándékát, hogy ezt a tátongó űrt a filmszakmában mihamarabb be akarja tömni.

"Nem mondom meg, hogy hol és hogyan, de abszolút megerősíthetem a szándékomat és elkötelezettségemet, hogy én legyek az a szerencsés kurafi, aki ezt a két lenyűgöző istent ugyanabban a filmben szerepeltesse. Ez mindenképp meg fog történni, és én fogom összehozni."

A múltkori bejelentés után adott a magas labda, miszerint Jackman Farkasként térjen vissza a Deadpool 3-ba Reynolds oldalán - és bár a színész többször is leszögezte, hogy a 2017-es Logan volt az utolsó szerepvállalása az X-Men-filmekben, egy nagyon hasonló nyilatkozatot kaphattunk már Sir Patrick Stewarttól is X Professzor kapcsán. Aztán ugye jött a Doctor Strange 2 trailere, és kellemesen csalódott mindenki.

Ti milyen közös filmben látnátok a párost legszívesebben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.