Hirdetés

Sherlock Junior filmet tervez a Netflix

|

Az Enola Holmes sikerén felbuzdulva a streaming óriás újabb projektbe tenyerelne bele.

Hirdetés

A Millie Bobby Brown és Henry Cavill nevével fémjelzett Enola Holmes, habár nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de még így is egy egyszeri, szerethető kikapcsolódásnak jó volt. Viszont erre az egyszeri, szerethető kikapcsolódásra nézők millió fizettek be és fizetnek mind a mai napig, ezt pedig a Netflix hatalmas sikernek könyvelte el. Olyannyira, hogy az esetleges további folytatások mellett nemrégiben még egy Sherlock Holmes Junior projektbe is belekezdett, amiről a Whats on Netflix számolt be.

Hirdetés

Habár ez az egész még csak előkészületi fázisban van, a Netflix már egy forgatókönyvírót is leszerződtetett a produkcióhoz. Ehren Kruger neve sok hollywoodi szuperprodukcióból lehet ismerős, mint például a Dumbó, a még mindig csak közelgő Top Gun: Maverick, a Transformers: A kihalás kora vagy éppen a 2000-es Sikoly 3. A történet kapcsán nem voltak annyira bőbeszédűek, de annyit azért elárultak, hogy az ifjú Sherlock és Watson egyik kalandját élhetjük majd át a modern korban. Többet sajnos nem tudni a filmről, így még élhet a nézőkben a remény, hogy nem fogják az egészet elbagatellizálni.

Ti mit gondoltok, jó lesz ez a Sherlock Junior nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.