Hirdetés

Silk - újabb Pókember spin-offot készíthet a Sony

|

A legújabb információk szerint a Sony Pictures újabb filmmel szeretné bővíteni a saját Marvel moziverzumát, amelynek alapköve a Tom Hardy-féle Venom lesz.

Hirdetés

Noha hivatalos kommunikáció még nem folyik a Venomon kívül egyetlen projektről sem, a források szerint a Sony Pictures ki akarja építeni a Pókember nélküli saját filmes univerzumát a Marvel mintájára, amelynek keretében a szimbióta után jöhetnének a Silver and Black, a Nightwatch és a Morbius spin-offok is. De ez még nem minden. 

Hirdetés

A The Wrap forrásai szerint a Sony Pictures önálló filmet szán a Silk nevű karakternek is, amelyről egyelőre csakis annyit tudNI, hogy az egyik producer a Pókember spin-offokat felügyelő Amy Pascal lesz. A Silk alteregó egy félig koreai, félig amerikai lányt, Cindy Moont rejt, aki a The Amazing Spider-Man Vol. 3 #1-ben mutatkozott be 2014-ben, méghozzá Dan Slottnak és Humberto Ramosnak köszönhetően. A hősnek hasonló képességei vannak, mint Pókembernek, ugyanis ugyanaz a radioaktív pók marta meg, amelyik Peter Partkert is. 

Cindy Moon egyébként felbukkant már kétszer is a vásznon, méghozzá a Pókember: Hazatérésben a címszereplő osztálytársaként, ahol Tiffany Espensen játszotta el, valamint a Bosszúállók: Végtelen háborúban az iskolabuszos jelenetben. Egyelőre nem tudni, hogy Espensen karaktere visszatér-e a Hazatérés folytatásban, avagy felbukkan-e a Silk spin-off főszerepében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.