Hirdetés

Simone Missick Misty Knight jövőjéről beszélt

|

A Marvel's Luke Cage eseményei csupán felvezetésként szolgáltak ahhoz, ami a képregényekhez hűen még várhat Misty Knight-ra.

Hirdetés

Az újonnan debütált Luke Cage sorozat egyik csúcspontja határozottan Misty Knight karaktere volt, aki főhősünk szövetségeseként funkcionált a New York-i rendőrségnél. Knight a képregényekben is egy egészen népszerű karakter, ezáltal sok rajongó reménykedett benne, hogy a Marvel Filmes Univerzumos verziója még több ikonikus dologban lesz hű az alapanyaghoz - itt elsősorban arra a meghatározó momentumra gondol az ember, amikor Knight egy robbanás következtében elvesztette jobb karját a füzetek lapjain. 

Hirdetés

Egy friss interjú során az IGN-nel a karaktert életre keltő Simone Missick azt firtatta, ahogy a sorozat folyamatosan utalgatott és szórakozott a rajongók idegrendszerével annak lehetőségét illetően, hogy Misty elveszítse a karját. Mint tudjuk, ez végül nem történt meg, de könnyen sor kerülhet még rá annak fényében, hogy a karakter visszatér a későbbiekben.

Szerintem ez egy nagyszerű teaser-féleség volt a rajongók számára, hisz tudjátok, mindenki azt szeretné, ha Misty elveszítené a karját. Még sosem láttam senkit, aki ennyire vágyik rá, hogy elveszítse valaki egy végtagját! Tehát én úgy gondolom, akartak ezzel kicsit játszani és olyan érzést kelteni a rajongókban, hogy 'Na most meg fog történni vagy sem?'

Ugyanezen interjú során Missick beszélt egy kicsit a jövőbeli team-upról Jessica Henwick-kel ("Trónok harca"), aki Colleen Wing-et kelti életre a 2017. márciusában érkező Iron Fist sorozatban. A képregényekben Wing és Knight közeli barátok, akik a Daughters of the Dragon nevű duót alkotják hasonlóan Luke Cage és Vasököl Heroes for Hire csapatához. 

Még nem volt lehetőségem találkozni Jessicával, de imádtam őt a Trónok harcában. Tudom, hogy a rajongók sokat beszélnek arról, hogy a Daughters of the Dragon kapjon egy saját sorozatot... ki tudja, mit tervez a Marvel és a Netflix. Nem mondanak nekünk semmit, mert tudják, hogy kikotyognánk a dolgot. 

Az már biztos, hogy Missick a közelgő The Defenders minisorozatban is visszatér, így talán megtörténhet az a bizonyos tragédia a karakterrel, valamint végre a legjobb barátjával is lehetősége lesz összefutni. Colleen Wing-et jövőre láthatjuk akcióban Vasököl saját sorozatában, amiről holnap talán már egy előzetessel is jelentkezünk a New York-i Comic-Con panelről. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.