Hirdetés

Előbb jöhet spin-off vagy prequel A szépség és a szörnyetegből, mint folytatás

|

A film olyan jól termel, hogy a stúdió elkezdett töprengeni a történet jövőjén.

Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg a héten márciusi rekordot döntött a kasszáknál. Otthon 148 millió dollárral nyitott, ami ugyan még nem számít a legjobbnak, de világszinten már elérte a 400 milliót, és valószínűleg meg sem áll az egymilliárdos bevételig. Ez a Disneytől szokatlanul jó eredmény az év ezen szakaszában, és nagyon jó előrejelzés a most beinduló élőszereplős-mániának. A sikeren felbuzdulva persze máris azon gondolkoznak az alkotók, hogy mi legyen a történet további sorsa.

Hirdetés

A Deadline találta meg ezzel a kérdéssel az egyik producert, aki úgy nyilatkozott, hogy "Folytatás még nem került szóba, nagyobb esélye van egy spin-offnak vagy egy prequelnek". Hozzátette, hogy a stúdió nem tervez feldolgozni olyan Disney vagy Pixar történetet, ami 2000 után készült, így hagyva meg az egésznek egyfajta nosztalgikus érzést. Nincs kizárva, hogy a tavalyi Alice Tükörországban negatív fogadtatása miatt szüneteltetik most a folytatás-gyártást.

Az élőszereplős filmek most indulnak csak be igazán. Már készítik elő a Mulant, az Aladdint, Az oroszlánkirályt, noszogatják Angelina Jolie-t egy Demóna folytatásra, és még a már eleve élőszereplős Disney-művek némelyike is újragondolásra kerül, lásd: Mary Poppins visszatér.

Nincs megállás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.