Hirdetés

Steven Yeun is szerepelni fog Jordan Peele közvetkező filmjében

|

Az idén hat Oscar-díjra jelölt Minari sztárját, Steven Yeunt szemelték ki az egyik szerepre Jordan Peele következő projektjében.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli filmet igyekeznek titokban tartani, ezért még semmit nem lehet tudni róla, de a szereplőket szépen lassan elkezdték bejelenteni: eddig Keke Palmer és Daniel Kaluuya nevét hozták nyilvánosságra, most pedig Steven Yeun is csatlakozott hozzájuk. Peele maga írja és rendezi a filmet, aminek debütálását 2022. július 22-re tervezik, de ezt még sok minden felülírhatja.

Hirdetés

Yeun neve régebbről leginkább a The Walking Dead rajongóknak lehet ismerős, amiben Glenn Rhee-t alakította, hamarosan pedig a Netflix dramedy sorozatában, a Beefben fog feltűnni Ali Wong oldalán.

Peele színészként kezdett, de az Oscar-díjat nyert Tűnj el! óta már inkább a kamera másik oldalát választja. Második rendezése, a Mi sokkal megosztóbbra sikeredett, de a Lupita Nyong'o és Winston Duke főszereplésével készült film így is a 20 millió dolláros büdzséjének több mint tízszeresét hozta vissza világszerte.

Ezt a projektet is a Monkeypaw produkciós cég hozza tető alá, csakúgy, mint Peele előző filmjeit, az HBO sorozatát, a Lovecraft Countryt, vagy az Amazon Al Pacinóval készült Hunsters című sorozatát. De előbb még érkezik a Kampókéz legújabb feldolgozása, amiben Peele társíróként vett részt, rendezője pedig Nia DaCosta (Little Woods, Marvel Kapitány 2).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.