Hirdetés

Sylvester Stallone egy thrillerben bizonyíthat

|

Csak nemrég lelkendeztünk, hogy Sylvester Stallone maffiózót fog alakítani, erre tessék, most egy ígéretes thrillerre írt alá. Rocky/Rambo/Kobra/Barney Ross nem pihen.

Hirdetés

Sylvester Stallone gőzerővel csinálja tovább. A közeljövőben két gengszteres címben is láthatjuk (az Omerta sorozat és a Scarpa életrajzi film), pletykálják a Galaxis őrzői 2-be, szinkronizál az Animal Crackers animációs mesében, formálódik a Creed folytatása és ne feledjük a következő Feláldozhatókat sem. De ez még nem minden. 

Hirdetés

A Deadline úgy tudja, hogy Stallone most leszerződött Jim Mickle (Vámpírok földje, Rideg világ) thrillerébe az STX Entertainment támogatásával, amely korábban Godforsaken néven futott, azonban a címötletet valamiért elvetették és egyelőre nincs új. A Daniel Casey (Maffiózók, Gengszterkorzó, A célszemély) által írt sztoriban Stallone egy magányos, öregedő, börtönviselt főhőst alakít majd, aki bánja a múltját, viszont újfent akcióba kell lendülnie, mikor értesül a fia haláláról: meg kell védenie a családjának tagjait, akiket elhagyott és bosszút kell állnia a fiáért, akit szinte alig ismert. 

Ebből akár még egy remek kis bosszúfilm is kikerekedhet, szóval izgatottan várjuk, hogy Stallone ismét fegyvert ragadjon. Mickle egyébként jelenleg Jon N. Maclean "The Esperanza Fire" című regényének adaptációján dolgozik, a szóban forgó projekt csak azután következhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.