Hirdetés

Szavazz: melyik áprilisi filmet várod a leginkább?

|

A nagy nyári blockbuster szezon ugyan még nem érezteti a hatását, viszont így is bőven lesz mit nézni a moziban, élen a Halálos iramban 8. felvonásával és a Power Rangers mozival.

Hirdetés

A március nem szenvedett hiányt remek filmekben - gondoljunk csak A szépség és a szörnyetegre, a Kong: Koponya-szigetre vagy a Kincsemre -, de előreláthatóan áprilisban sem fogunk unatkozni, hiszen többek között Vin Diesel is visszatér a Családdal. 

Hirdetés

Bár a blockbusterek áradata még nem zúdul a nyakunkba (az majd májusban kezdődik meg), azért így is lesz mit nézni a látványfilmektől kezdve a kisebb költségvetésű drámákon át egészen az animációs filmekig bezárólag. Áprilisban többek között olyan filmek várják, hogy bemutatkozhassanak, mint a Halálos iramban 8. és a Power Rangers, éppen ezért arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti melyiket szeretnétek a legjobban látni a következő hónapban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.