Hirdetés

Szavazz: melyik júniusi filmet várod a legjobban?

|

Júniusban elszabadul a Sötét Főnix, Taron Egerton átvedlik Elton Johnná, a Sötét zsaruk visszatérnek, folytatódik a Toy Story, Chucky újra gyilkol és a világ elfelejti a The Beatlest. De melyiket várjuk a leginkább?

Hirdetés

A májusi felhozatal egy-két kivételtől eltekintve nem okozott csalódást, hiszen szerettük a Pikachut, a John Wick 3-at, az Aladdint és az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványt is, de a júniusi felhozatal sem ígérkezik szerényebbnek, minden hétre jut legalább egy izgalmas premier. 

Hirdetés

Ha követitek a 2019-es premiernaptárunkat, akkor bizonyára tudjátok, hogy milyen filmek érkeznek a mozikba az év hatodik hónapjában. Többek között számíthatunk a régóta ide-oda tologatott X-Men: Sötét Főnixre, amely lezárja a mutánsok 20th Century Foxos korszakát (az Új mutánsok spin-off lesz); Taron Egerton megcsillogtathatja színészi és énektudását Elton Johnként a Rocketmanben; folytatást kap az Egy kutya négy élete, így a kutyabarátoknak is lesz mit nézniük; Chris Hemsworth és Tessa Thompson veszik át a képzeletbeli stafétát a következő Men in Black filmben Will Smith-éktől; Robert Pattinson megmutatja, hogy mit tud egy különleges sci-fiben, a Csillagok határánban; az életre kelt játékok újfent megörvendeztetik a Pixar-rajongók szívét a Toy Story 4-ben; két baba is életre kel, hogy elmondhatatlan dolgokat műveljenek az emberekkel (Gyerekjáták, Annabelle 3); kiderül a Yesterdayből, hogy mi történik, ha a világ megfeledkezik a The Beatlesről. Ti melyiket szeretnétek a legjobban látni?

Kommentben várjuk a kívánságlistákat is, hogy mikre fogtok biztosan beülni júniusban. (A fenti lista csak tájékoztató jellegű, a benne szereplő filmek premierje bármikor változhat.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.