Hirdetés

Szavazz: melyik októberi filmet várod a legjobban?

|

Letaglóz minket a Joker, duplán támad Will Smith, visszatér a Zombieland, ismét gonoszkodik Demóna, jetiről mesél a DreamWorks, sötét végzetére talál a Terminátor és jön a magyar Drakula. De melyiket várjuk a leginkább?

Hirdetés

A májusi felhozatal egy-két kivételtől eltekintve nem okozott csalódást, hiszen szerettük az Apokalipszis most - A végső vágást, a Downton Abbey-t, a Curtizt, az Ad Astrát és az Akik maradtakot is, de az októberi felhozatal sem ígérkezik szerényebbnek, minden hétre jut legalább egy izgalmas premier. 

Hirdetés

Ha követitek a 2019-es premiernaptárunkat, akkor bizonyára tudjátok, hogy milyen filmek érkeznek a mozikba az év tizedik hónapjában. Többek között számíthatunk a Joaquin Phoenix-féle Jokerre, Will Smith duplán szerepel a hazánkban forgatott Gemini Manben, a szokásos banda visszatér a Zombieland: A második lövésben, Angelina Jolie ismét beköltözött a sminkszobába a Demóna: A sötétség úrnője kedvéért, a DreamWorks ezúttal egy Jetikölyökről készített varázslatos animációs filmet, Kevin Costner egy kutyát szinkronizál az Ebgondolatban, folytatódik a Terminator franchise a Sötét végzettel, az Addams Family animációs formában is mozikba kerül, illetve bemutatkozik a női szíveket megdobogtató Drakulics elvtárs is. Ti melyiket szeretnétek a legjobban látni közülük?

Kommentben várjuk a listátokat, hogy mikre fogtok biztosan beülni a következő hónapban. (A fenti lista csak tájékoztatójellegű, a benne szereplő filmek premierje bármikor változhat.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.