Hirdetés

Tényleg a Disney+-ra jöhetnek a netflixes Marvel sorozatok

|

És elvileg már nem is kell erre sokat várni.

Hirdetés

Azok után, hogy múlt héten kiderült, hogy a Daredevila Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist, a Megtorló valamint a The Defenders is lekerül a Netflixről március 1-jén, már úgy tűnik, meg is lett az élőszereplős sorozatok új, ám nem meglepő otthona. 

Hirdetés

Bár hivatalos megerősítés még nem jött ezt illetően, egy Twitter-felhasználó hívta fel a figyelmet arra, hogy egy kanadai Disney+-os sajtóközlemény szerint a stúdió saját streamingplatformjára kerülnek fel a sorozatok, méghozzá már március 16-án. Az nem derül ki, hogy ez az időpont csak a kanadai területre vonatkozik-e, vagy világviszonylatban kell értelmezni, ahogyan továbbra sincs hír a S.H.I.E.L.D ügynökei szériáról sem, amely hamarosan szintén távozik a Netflixről.

Mindenesetre a dátum nagyon közel van, így hamarosan biztosan kiderül, hogy igaznak bizonyultak-e a híresztelések. De ha igen, akkor ezzel újabb lépés történik majd afelé, hogy Daredevilt és a többieket végérvényesen behozzák a Marvel Filmes Univerzumba. És kitudja, valamelyikükkel akár még találkozhatunk is a jövőben. Ti örültök a hírnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.