Hirdetés

Nem Ben Affleck lesz a The Batman főszereplője?

|

Egyre több pletyka szólt arról, hogy az önálló Batman filmben már nem Ben Affleck fogja magára ölteni a denevérjelmezt, viszont gyenge lábakon álló szóbeszédek voltak, így nem foglalkoztunk velük. Most azonban egy újabb forrás állítja ezt.

Hirdetés

Már nézhető a mozikban Az Igazság Ligája, amelyben a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a Suicide Squad - Öngyilkos osztag után ismét Denevéremberként láthatjuk Ben Afflecket. Tisztában voltunk vele, hogy a színész nem szeretné örökre folytatni a bűnüldözést, azonban sokakat kicsit szíven ütött az, mikor Affleck nemrégiben arról beszélt, hogy lehetőleg elegáns módon szeretné majd hátrahagyni a szerepet. Több pletyka is azt firtatta, hogy az egykori Daredevil azért nyilatkozik ilyet, mert már a Matt Reeves felügyeletére bízott The Batman filmben sem szeretné eljátszani a hőst - köztük volt John Campea filmrendező és blogger is, aki azt is elárulta, hogy információi szerint a rendkívül tehetséges A-listás színész, Jake Gyllenhaal fogja leváltani Afflecket. 

Hirdetés

Tekintve, hogy Matt Reeves projektje még a kezdeti fázisban van - olyannyira, hogy korai lenne a főszereplőről is beszélni -, ezért nem tulajdonítottunk eddig a pletykáknak különösebb jelentőséget, viszont most a Collider is megerősítette a saját forrásaira hivatkozva, hogy a rendező már találkozott Jake Gyllenhaallal a szereppel kapcsolatban, de nem csak vele, hanem más színészekkel is tartott megbeszélést (kilétük egyelőre nem ismert). A honlap szerint a kiadónak még nincs kívánságlistája jól csengő nevekkel és Reeves sem azért találkozott a művészekkel, hogy ajánlatot tegyen nekik vagy hasonló.

A Collider nem szokott mondvacsinált híreket és gyenge füleseket lehozni, így okkal hisszük, hogy Reeves valóban összefutott a színészekkel. De vajon mit jelent ez Ben Affleck Batmanjére nézve? Meddig láthatjuk még visszatérni a szerepeben? Vajon a Warner Bros. csak arra vár, hogy az Igazság Ligája lecsengjen a pénztáraknál és utána jelentik be azt, hogy a The Batman - hasonlóan a Joker előzményhez - egy fiatalabb színésszel készül el? Rengeteg a kérdőjel és nincs még hivatalos válasz, tehát ne vegyetek semmit készpénznek, mindazonáltal nem bűn eljátszani a gondolattal: mit szólnátok hozzá, ha a jövőben Jake Gyllenhaal lenne Batman/Bruce Wayne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.