Hirdetés

Matt Reeves tisztázta a Batman körüli hisztériát

|

A rendező helyretette Ben Affleck Batmanjének csikicsukiját.

Hirdetés

Valahogy a Matt Reeves körüli Batmanre igaz ez a folyamatos játszadozás és egyben a rajongók (reméljük, hogy nem szándékolt) hülyítése. Még év elején Ben Affleck visszamondta a The Batman rendezését, majd aztán megtalálták a megfelelő helyettest, Matt Reeves, a Cloverfield és a legutóbbi két Majmok bolygója mozi rendezőjét. Aztán mégsem. Aztán mégis. Majd eredetileg úgy volt, hogy Affleckék forgatókönyvét viszi vászonra, aztán azóta kiderült, hogy egy noir tónusú, a DCEU-tól teljesen eltérő trilógiát szeretne tető alá hozni. Valószínűleg innen eredtek a bajok.

Hirdetés

Egy hónapja a rendező A Majmok Bolygója: Háború kapcsán bőszen adta az interjúkat, majd  a tegnapi bombahír kapcsán, miszerint a DC Filmes Univerzumától teljesen elkülönülő Joker eredetfilm készül, Martin Scorsese felügyeletével az egyik ilyen korábbi kijelentését ragadták ki és vette át a fél filmes szaksajtó, élükön a The Hollywood Reporterrel, hogy Ben Affleck nélkül, teljesen különálló Batman-filmekre számíthatunk. Mentségükre szóljon, hogy amekkora fejetlenség van a DC és a Warner háza táján, könnyű elhinni az ilyesmit. Nem rég azonban Reeves a twitteren reagált a történtekre.

Csakhogy tisztázzuk: TERMÉSZETES, hogy Batman a DCEU része. Elvégre Batman az BATMAN!!! A korábbi megjegyzésem, miszerint Batman nem része a DCEU-nak arra vonatkozott, hogy a The Batman kifejezetten Batmanről szól és nem a többiekről az Univerzumban. Vagyis ne számítsunk a többi történetre utaló cameokra, mivel ez egy Batman-sztori lesz.

Utóbbi a Wonder Womannek is a javára vált, noha utalás szintjén a Sötét Lovag felbukkant, de ennyi. Arról nem is beszélve, hogy a film még nagyon kezdeti fázisban van. Reeves-ék még csak most álltak neki a forgatókönyv újraírásának és ne is számítsunk arra, hogy 2018-nál előbb elcsattanna az első csapó, ahogy Joe Mangianello Deathstoke-jára is egyre inkább keresztet vethetünk, mivel nem feltétlenül illene a rendező által felvázolt noiros tónusba. Szóval mindenki megnyugodhat! Géza - mármint Ben Affleck - igazat mondott a Comic-Conon és még jó ideig magára kívánja ölteni a denevérszerkót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.