Hirdetés

Új előzetessel hozza ránk a frászt M. Night Shyamalan

|

Az Időre annak is érdemes lesz odafigyelni, aki nem is szereti a rendező stílusát.

Hirdetés

M. Night Shyamalan egy olyan figura lett a hollywoodi írók és rendezők között, aki sosem hazudtolja meg magát. Filmjei (beleértve nemcsak a rendezéseit, hanem az írói és produceri munkáit is) olyannyira kiemelkednek a többi alkotás közül és olyan erős hangulattal és atmoszférával bírnak, hogy lassan tényleg eseményszámba megy, ha egy újabb projekttel jelentkezik. Legújabb munkája, a koronavírus-járvány idején forgatott Idő (Old) tipikus példája lesz a papíron nehezen, de filmen elképesztően működhet moziknak.

Hirdetés

Az Idő története szerint egy eldugott, csöndes strandra érkezik egy kétgyermekes család többedmagával. Élvezik a homokos partot, a csendet és a napsütést, amikor is egy holttestet találnak a vízben. A gond pedig nem is ott kezdődik, hogy ki volt ez az ember, hanem hogy miért öregedik ennyire gyorsan. Az idő rohamos múlását pedig a strandon lévő egyének is kezdik megérezni - főleg miután a kisgyerekből tinédzserek lesznek. Valami roppantul furcsa anomália lengi körbe ezt az eldugott helyet, az idő pedig, hogy elmeneküljenek, drasztikusan fogy…

Shyamalan már az előzetessel sem árul zsákbamacskát: pontosan azt fogjuk tőle kapni, amivel már a neve is egybenőtt - misztikus rejtélyt nagy csavarokkal. Nagyon reméljük, hogy ezeket pedig nem bagatellizálta el, és végre újra egy emlékezetes pszichothrillert láthatunk majd a mozikban. A filmben olyan színészek fognak felbukkanni, mint Vicky Krieps (Fantomszál), Eliza Scanlen (Éles tárgyak) vagy éppen Thomasin McKenzie (Jojo nyuszi, Last Night in Soho). Az Idő július végén kerül majd a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.