Hirdetés

Megérkezett a Last Night in Soho első előzetese

|

Egy újabb horrorklasszikus van születőben?

Hirdetés

Immáron négy éve annak, hogy a Cornetto-trilógia (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) és a Scott Pilgrim a világ ellen rendezője, Edgar Wright filmmel ajándékozott meg minket, hiszen 2017-ben mutatták a Nyomd, Bébi, nyomd! című alkotását. Idén azonban végre visszatér a rendező, ősszel ugyanis egy pszichológiai horrorral jelentkezik, amelyhez most befutott az első előzetes.

Hirdetés

Az Utolsó éjszaka a Sohóban címet kapó film történtének középpontjában egy fiatal lány áll, aki szenvedélyesen szereti a divattervezést, és rejtélyes módon képes belépni a '60-as évekbe, ahol találkozik bálványával, egy káprázatos wannabe énekessel. Csakhogy a' 60-as évek Londonja nem az, aminek látszik. A film két főhősnőjét a Jojo nyuszi sztárja, Thomasin McKenzie, valamint a legutóbb a Netflixes A vezércselben brillírozó Anya Taylor-Joy alakítja majd, rajtuk kívül pedig fontosabb szerepben feltűnik még Matt Smith (Doctor Who, A korona), Diana Rigg (Trónok harca) és Jessie Mei Li (Shadow and Bone - Árnyék és csont).

A film jelen állás szerint október 21-én debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.