Hirdetés

Új forgatókönyvírót kapott a Doctor Strange 2

|

Az Őrület multiverzumában alcímre hallgató folytatást a Loki sorozat egyik írója jegyezheti.

Hirdetés

Nem áll túl jól a szénája a Marvel Filmes Univerzum leghíresebb "doktoros" filmjének: annak ellenére, hogy rengeteg előzetes információt adtak már ki a folytatással kapcsolatban, amik közt voltak forgatásról szóló megjegyzések vagy éppen más MFU filmekkel, sorozatokkal való esetleges kapcsolódás. Pontosan egy hónapja viszont arról számoltunk be mi is, hogy a Doctor Strange 2 hoppon maradt a rendező ügyében, hiszen az előző film direktora, Scott Derrickson (aki ezt a részt is dirigálta volta) otthagyta a projektet. Habár hivatalos információ még nem érkezett arról, ki veszi át majd a helyét, arról a minap beszámoltak, hogy Michael Waldron képében egy új forgatókönyvírót szerződtettek le a mozihoz.

Hirdetés

Ha nem ismered Michael Waldront, ne vess magadra, hiszen eddig semmi "igazán" kézzelfogható, emlékezetes munkát nem tett le az asztalra, ámbár ő jegyzi a HarmonQuest sorozat kilenc részét, egy epizódot írt a Rick & Morty sorozathoz, valamint a fentebb emlegetett Loki szérián is dolgozik. Most pedig úgy látszik, a Marvel Studios annyira elégedett volt eddig munkájával, hogy leszerződtették a Multiverse of Madness-hez is - számolt be a The Hollywood Reporter. Ezek mellett Waldron fogja jegyezni a Starz családi drámasorozatát, a Heels-t is.

Hogy Waldronnal mennyire fogunk jól járni, az még kérdéses, de a Marvel fejesei azért annyira tisztában vannak a folytatással kapcsolatban, hogy nem bíznák egy kétbalkezes íróra. Az pedig már megint más kérdés, hogy Sam Raimi végül marad-e rendezőként vagy sem. Lehetséges, hogy túl korai lesz az a 2021-es debütálás, de reménykedjünk a legjobbakban. Ti mit gondoltok, jól fog elsülni a Doctor Strange folytatása?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.