Hirdetés

Arnold Schwarzenegger beszélt az új Terminátor filmről

|

A címszereplőt megformáló színész árult el néhány dolgot az új részről.

Hirdetés

A Genisys hatalmas buktája után már nem igazán számítottunk semmi jóra a Terminátor-franchisetól, de aztán feltűnt a láthatáron James Cameron, aki rögtön kezébe vette a gyeplőt, és bejelentette: miután 2019-ben visszatérnek hozzá a jogok, rögtön abban az évben érkezik egy új film Tim Miller (Deadpool) rendezésében, méghozzá Arnold Schwarzeneggerrel és Linda Hamiltonnal a főszerepben, mely a tervek szerint egyúttal egy új trilógia első része is lesz, és ami a legjobb hír, hogy állítólag figyelmen kívül hagyja a Terminátor 2 - Az ítélet napja utáni részek eseményeit.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy most minden kis apró hírmorzsáért epekednek a rajongók és az újságírók is. Sikerült is elkapni Schwarzeneggert egy interjú erejéig legújabb filmjének, a Nyírjuk ki Günthert! népszerűsítésén, aki ha már így alakult, elárult néhány érdekességet a filmről:

Szerintem a T-800-as modell egy igen érdekes karakter. Egy gép, amely pusztító tud lenni, képes olyan dolgokra, ami egy átlag ember számára lehetetlen, de ugyanakkor mikor egy újabb, modernebb technológia tűnik fel, hirtelen sebezhetővé válik, és ez még érdekesebbé teszi őt. Cameron és Tim [Miller] olyan koncepciót fogalmaztak meg, amelyben folytathatják a T-800-as sztoriját de egyben egy teljesen új történetet is eltudnak mesélni. Amire szükségük volt, az csak néhány alapkarakter, mint például Linda Hamilton karaktere és az én karakterem. Minden mást pedig kidobtak az ablakon.

Az új Terminátor film a tervek szerint 2019. július 26-án érkezik a mozikba, melyet a hírek szerint hazánkban is forgatnának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.