Hirdetés

R-kategóriás lehet a Venom mozi?

|

Két érdekesség is napvilágra került a Sony Pictures Venom tervezetével kapcsolatban és ha kellő figyelmet fordítanak a minőségre, akkor mindkettőnek örülhetünk. Úgy tűnik, hogy a Deadpool és a Logan sikere megtette jótékony hatását...

Hirdetés

Miközben a Marvellel közösen idén nyáron bemutatja a Tom Holland-féle Pókember közös filmjét (amely része a Marvel Filmes Univerzumnak), a Sony Pictures a saját kis projektjeiről sem mondott le, amelyekről még mindig nem tudjuk, hogy miképpen kapcsolódnak a nagy egészhez, már ha egyáltalán kapcsolódnak. Ilyen lesz a Fekete Macska és a Venom film is. 

Hirdetés

Az önálló Venom mozi szkriptjét Dante Harper (A holnap határa) jelenleg is körmöli és szeretné, ha az Aquaman korábbi premierdátumakor, 2018. október 5-én be is mutathatnák, ehhez azonban az kell, hogy belehúzzanak. Ezzel kapcsolatban bukkant fel most egy fontosnak tűnő információ a televíziós és filmes produkciókat követő honlapon, a My Entertainment Worldön, miszerint a Venomot ősszel kezdhetik el forgatni (Avi Arad és Matt Tolmach produceri felügyelete alatt, amitől azért eléggé félünk). 

Ennél a részletnél azonban sokkal fontosabb az, hogy a Venomot az akció, a sci-fi és a horror műfajok elegyeként tüntették fel, amely több dologra enged következtetni. Egyrészt a Deadpool és a Logan sikerén felbuzdulva lehetséges, hogy a Sony Pictures is meglépi az R-kategóriás korhatár-besorolást, vagyis a címszereplő szimbióta durván zúzhat majd határok nélkül, másrészt pedig ha így lesz, R-kategóriás filmként biztosan nem lesz része a családbarát Marvel Filmes Univerzumnak és így jó eséllyel Tom Holland is kimarad belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.