Hirdetés

Egy szavazás szerint a Venom az ősz legjobban várt filmje

|

De a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei is az élmezőnyben van.

Hirdetés

A nagy nyári blockbusterszezonon már túlvagyunk, azonban az ősz is bőven tartogat meglepetéseket, amik miatt érdemes lesz kinyitni a pénztárcánkat. Többek között ebben az időszakban kerül mozikba a Sony Pictures nagy reménysége, a Venom is, amelytől a saját Filmes Univerzumának sorsa is függ, így bizonyára komoly marketingkampány fogja megelőzni a premiert, várhatóan Tom Hardy folyik majd még a csapból is (persze ezt valószínűleg sokan nem bánják). 

Hirdetés

Ruben Fleischer (Zombieland) filmje azonban már most jó alapokkal indul neki a véghajrának, ugyanis a mozijegyeket kínáló Fandango megszavaztatta a felhasználóival, hogy mely filmeket várják leginkább az őszi kínálatból, az október 4-én érkező Venom pedig a toplista élén végzett, erre kíváncsiak a legtöbben a megkérdezettek közül. A második helyet a november 15-én megjelenő Legendás állatok: Grindelwald bűntettei csípte meg (hiába, a Harry Potter univerzum népszerűsége világszerte töretlen), míg a dobogó harmadik fokára a Freddie Marcury és Queen film, a nálunk november 1-én debütáló Bohém rapszódia lépdelt fel. Rami Malekék olyan alkotásokat előztek meg ezzel, mint a Ralph lezúzza a netet (november 22.) és a Csillag születik (október 4.) legújabb feldolgozása Bradley Cooperrel és Lady Gagával. 

Az őszi szezonhoz kapcsolódó kívánságlistát a színészek tekintetében is magabiztosan nyerte Tom Hardy, míg mögötte Rami Malek végzett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.