Hirdetés

Nyolc film, ami érdekelhet 2020 márciusában

|

Márciusban is lesz miért moziba látogatni: Pixar animációs film, Disney-féle élőszereplőssé avanzsált rajzfilm és vígjáték Dave Bautista főszereplésével.

Hirdetés

A márciusi didergésben is jó taktika bebújni a moziba egy szívet melengető animációs filmre, vagy egy vérpezsdítő akciófilmre. Összeszedtük számotokra azokat a premierfilmeket, amikre talán szívesen váltanátok jegyet a tavasz kezdetén.

Hirdetés

Előre - március 5.

A hihetetlen család 2. és a Toy Story 4. után a Pixar stúdió újabb animációs filmje érkezik a mozikba, ami egy a miénkhez hasonló modern világba kalauzol bennünket, annyi különbséggel, hogy mindenféle mesebeli lények lakják. Főszereplőink egy tünde testvérpár, akik egy félresikerült varázslat segítségével visszahozzák rég elhunyt apjukat egy teljes napja. Vagyis az apjuk testének alsó felét, épp ezért félresikerült a varázslat. Emiatt hamar felkerekednek, hogy befoltozzák a mágiát, mielőtt letelik az idő, mindeközben persze mindenféle bonyodalomba is kerülnek. Valószínűleg a Pixar megint meg fog ríkatni minket.

Talpig fegyverben - március 5.

Daniel Radcliffe egy teljesen agyament akciófilmben mutatkozik meg március elején, amiben szó szerint a kezéhez szögezett pisztolyokkal kénytelen felvenni a harcot a rosszfiúkkal. Főhősünk Miles egy internetes reality résztvevőjévé válik akarata ellenére, aminek keretein belül a legkülönfélébb bűnözök próbálják egymást hidegre tenni. A Talpig fegyverben egy mocskos, véres, fekete humorral nyakon öntött agymenésnek tűnik, amit a zsáner kedvelőinek nem érdemes kihagyni.

Bloodshot - március 12.

A legfejlettebb nanotechnológiával felvértezett Vin Diesel szédületes lendülettel és stílussal rúgja szét ellenségeinek seggét a Bloodshotban. A képregényekből már ismert karakter most a nagyvásznon teszti tiszteletét, ahol a film története szerint főhősünket egy cég legyőzhetetlen harcossá alakítja, pusztító erejének köszönhetően pedig bosszúhadjáratba kezd, hogy elkapja feleségének gyilkosát. De hamar rá kell jönnie, hogy közel sem arról van szó, amivel hitegetik.

Emma - március 12.

A Kisasszonyok után még egy híres regény sokadik kosztümös adaptációja érkezik a mozikba. Jane Austen jól ismert komédiájának a most márciusban debütáló feldolgozásában olyan sztárok bukkannak fel a főszerepben, mint Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn és Bill Nighy. Aki márciusban szívesen visszarepülne az 1800-as évekbe, az arisztokraták bohókás szituációiba, annak érdemes lehet jegyet váltani az Emmára.

Hang nélkül 2 - március 19.

A folytatásban is hangok nélkül maradunk? A sikerhorror második részében hőseinknek - hasonlóan az előző filmhez - a lehető legkevesebb zajt csapva kell túlélniük a mindennapokat, hogy ne essenek áldozatul a hangra érzékeny szörnyetegnek. Az első részből megismert család megmaradt része természetesen visszatér, Emily Blunttal és néhány újdonsült szereplővel az élen.

Kémecském - március 19.

Dave Bautista az Übergáz után egy újabb vígjátékban lép színre a mozikban, ahol egy lecsúszott CIA ügynököt alakít, aki pechje miatt még egy olyan egyszerű megbízatást sem képes gördülékenyen lebonyolítani, mint egy család megfigyelése. Hiszen Sophie (Chloe Coleman) lebuktatja az ügynököt, és alkut köt vele, miszerint megőrzi a titkát, ha kiképzi őt kémnek. A Kémecském egy szokványos családi vígjáték benyomását keltő film, amiben ott a potenciál, hogy egyszeri moziélménynek megfeleljen.

Nyelés - március 19.

A sok-sok fesztiváldíjra jelölt Nyelés igencsak érdekes filmnek ígérkezik, aminek története egy terhes feleség mindennapjairól mesél, aki férje távollétében otthon tölti idejének nagy részét. Ám a sok magányosan töltött nap után azt érzi, hogy kezdi elveszteni a kontrollt élete felett, és új megszállottságává válik, hogy mindenféle dolgot lenyeljen.

Mulan - március 26.

A Dumbo és az Aladdin után mindjárt mozikba kerül a népszerű animációs film, a Mulan élőszereplős feldolgozása is. A film egy valamennyire földhözragadtabb, énekléseket mellőző történetet mesél majd el, aminek hatalmas költségvetése és az alább látható előzetese alapján levonhatjuk a következtetést, hogy igazán látványos moziélménynek lehetünk majd részesei. Persze látványban a tavalyi Az oroszlánkirály is remekelt, csak éppen másban nem...

Ti mikre fogtok a fentiek közül biztosan beülni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.