Hirdetés

X-Men: Új mutánsok - ismerd meg a karaktereket

|

Ismerd meg a jövőre érkező Új mutánsok legfontosabb karaktereit.

Hirdetés

A múlt hónapban végre megkaptuk az első ízelítőt a soron következő legújabb X-Men filmről, az Új mutánsokról. A rendező, Josh Boone ígérete szerint egy horrort kapunk majd jövő tavasszal, az előzetes pedig ezt tökéletesen alátámasztja, hiszen az ifjú mutánsok kalandjai egy elmegyógyintézetre hasonlító helyszínen játszódik, ahol mindenféle paranormális jelenség történik velük. De hogy kik is pontosan ezek az ifjú mutánsok?

Hirdetés

Illyana Rasputin / Magik

Anya Taylor-Joy (The Witch, Széttörve) játssza az orosz mutánst, Magikot, a teleportálásra képes karaktert, aki nem mellesleg Kolosszus testvére, valamint később az X-Menek tagja is lesz.

Rahne Sinclair / Wolfsbane

Maisie Williams (Trónok harca) személyesíti meg talán az egyik legérdekesebb karaktert, Wolfsbane-t, akinek képessége abban rejlik, hogy farkassá tud válni. Rahne egész gyermekkorában bántalmazásnak volt kitéve egy olyan lelkipásztornak köszönhetően, aki gyülekezetével együtt azt hitte, hogy a lány ereje magától a sátántól származik.

Sam Guthrie / Cannonball

Charlie Heaton (Stranger Things) kelti életre Cannonball-t, egy szénbányászattal foglalkozó család gyermekét, aki olyan energiát tud maga köré létrehozni, mely elpusztíthatatlan pajzsként működik, miközben nagy sebességgel repülni is tud. Az előzetesben láthatjuk, amint egy vízió során a karakter egy bányában sétál, majd megtámadja őt egy bányász. Szintén tőle hallható az a kijelentés a trailer során, mely szerint a létesítmény nem egy kórház, hanem egy kísértetház.

Dr. Cecilia Reyes

Alice Braga (Legenda vagyok, Elysium) játssza Dr. Cecilia Reyes-t, a létesítményben dolgozó egyik orvost. Ám amellett, hogy trauma sebész, a karakter egy mutáns is, aki erőteret tud létrehozni maga körül. Bár Dr. Reyes azt mondja az előzetes során, hogy ő valamiféle mentor a fiatal mutánsok számára, de inkább tűnt egy gonosz karakternek.

Danielle Moonstar / Mirage
Blu Hunt (The Originals) képében tűnik fel az indián mutáns, Mirage, aki képes arra, hogy illúziót hozzon létre az emberek legsötétebb félelmeiből vagy éppen legnagyobb kívánságaikból.

Sunspot / Roberto da Costa

Henry Zaga (13 Reasons Why, Teen Wolf) alakítja Sunspotot, a brazil mutánst, aki a napenergiát felhasználva emberfeletti erőre tesz szert.

Az X-Men: Új mutánsok 2018. április 13-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.