Hasal az Öngyilkos Osztag, de érkeznek a South Park filmek - PuliCast

|

Box office adatok, előzetesek, hatalmas bejelentések és még a cancel culture-ról is szó van a legújabb PuliCastben.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastje, a PuliCast legújabb adásában új rekordot döntött a két szerkesztő, Török Tamás és Hegedűs Attila, akik több mint egy órán át állták a sarat és beszélték át az elmúlt hetekben szárnyra röppent filmiparhoz kapcsolódó legérdekesebb, legfontosabb híreket. Szép munka srácok! (taps hangeffekt)

A második augusztusi epizódban szó van a The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag bevételeiről, vagyis annak hiányáról, a South Park sokadik évadának és egy tucat filmjének bejelentéséről, a Gucci-ház és Nicolas Cage legújabb filmjének előzeteséről (aminek kapcsán Cage karrierjén is elméláznak a műsorban), majd Johnny Depp potenciális életműdíjáról és a cancel culture mivoltáról és annak jogosságáról is szó esik a színész kapcsán.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.