Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Marvel alternatív világokban játszódó animációs sorozata

|

Még egy kicsit odébb van a premier.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a jobb és kevésbé kellemes hírek a Marvel sorozatos projektjeiről, hiszen a stúdió gőzerővel azon dolgozik, hogy kibővítse a filmes univerzumot. Azonban az egyik legjobban várt szériáról, az animációs What Ifről régóta nem hallani semmit, pedig az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb koncepciót tudhatja magáénak. Most azonban végre megtört a csend, ugyanis kiderült, hogy mikor debütálhat a sorozat.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a 10 részes első évad (ami teljes egészében a Marvel Studios három fázist felölelő Infinity Saga történetein alapul majd) 2021 nyarán érkezhet a Disney+-ra. Ezen felül azt is megtudtuk, hogy a Disney együttműködést kötött a Squeeze-vel, a Québecben található híres animációs stúdióval, melynek keretein belül 5 részt ők fognak elkészíteni a szériához:

A Marvel egy világszínvonalú animációs stúdiót keresett, akik képesek egy olyan új és egyedi stílust megalkotni, amely tökéletes összhangban van a márkájuk esszenciájával. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, közvetlenül a tavalyi Los Angeles-i beszélgetésünk után, és imádták a javaslatunkat. Nagyon örülök, hogy művészeink kreativitása és tehetsége Hollywoodnak is szemet szúrt.

Ti várjátok a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.