Hirdetés

Megtalálták a Fargo 5. évadának főszereplőit

|

Rögtön három ismert név is csatlakozott a projekthez.

Hirdetés

Üdítő volt a februári bejelentés, hogy az FX csatorna továbbra sem szeretné elengedni a nagy sikerű Fargo sorozat kezét, és inkább berendelték a következő, szám szerint 5. évadot. Bár akkor ennél több nem derült ki, nem kellett sokat várni arra, hogy lelepleződjenek az új, igaz történetnek a főszereplői: Jon Hamm, Juno Temple, és Jennifer Jason Leigh ugyanis hivatalosan is leszerződtek a sorozathoz.

Hirdetés

A Fargo mindig is híres volt a remek castingjáról (antológiasorozat révén minden évadban mások voltak a főszereplők: az elsőben Martin Freeman és Billy Bob Thornton, a másodikban Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson és Cristin Milioti, a harmadikban Ewan McGregor (2x), Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis és Carrie Coon, míg a negyedikben Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman és Ben Whishaw), ebben pedig a folytatásban sem ad alá az egy személyben készítő-író-rendező-producer Noah Hawley. 

Jon Hammet legtöbben a kultikus Mad Men - Reklámőrültek sorozat főszereplőjeként, vagy a Black Mirror: White Christmas epizódjából ismerhetik, de feltűnt például az Elveszett Próféciákban (Good Omens), a Nyomd, bébi, nyomdban, vagy legutóbb a Top Gun: Maverick során is. Juno Temple az Apple nagysikerű sorozatában, a Ted Lassóban, valamint A keresztapa elkészítéséről szóló szériában, a The Offerben játszik fontos szerepet, míg Jennifer Jason Leigh legismertebb szerepe kétség kívül Tarantino Aljas nyolcasának Daisy Domergue-ja, amiért Oscar-díjra is jelölték.

Bár a történetről nem sok mindent tudni, annyi biztos, hogy az 5. évad a sorozat eddigi történetei közül a leginkább korabeli lesz, hiszen 2019-ben játszódik majd, és az emberrablás általános definíciójára összpontosít, miközben felteszi a kérdést: a feleséged valóban a te feleséged? A Fargo 5. évadának jelenleg még nincs premierdátuma.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.