Hirdetés

Premierdátumot kaptak a Marvel idén érkező sorozatai

|

Idén kapásból két Marvel sorozat mutatkozik be a Disney+-on a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier képében, amelyek premierdátumát felfedte végre a stúdió.

Hirdetés

A Disney+-nak hála egy olyan platformot kapott a Marvel Studios, amelyen nyugodt szívvel és filmekhez felérő büdzsével bővíthetik az univerzumukat. Ezt a lehetőséget rögtön ki is használta Kevin Feige csapata, akik a számos tervben lévő projekt közül kettőt már idén be fognak mutatni. Az egyik ilyen sorozat a The Falcon and the Winter Soldier lesz, amelyben az Amerika Kapitány pajzsát megöröklő Sam Wilsont, valamint Bucky Barnest követhetjük nyomon a Végjátékot követő időszakban. Míg ezen előbbi sorozat jóval földhözragadtabb lesz és A tél katonája thrilleres hangulatához lesz hasonlítható, addig a WandaVision egy pszichedelikus élménnyel felérő utazást vetít előre Skarlát Boszorkány elméjébe.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum 4. fázisát a régóta várt Fekete Özvegy nyitja meg április végén, amit aztán a The Falcon and the Winter Soldier követ, immáron az MFU jelenében. A sorozat augusztusban válik elérhetővé a Disney+-on, viszont az egyelőre nem derült ki, hogy az összes epizód elérhető lesz-e azonnal, vagy heti lebontásban kapjuk azokat, mint ahogyan azt a The Mandalorian esetében is tapasztaltuk. Annyi már egészen biztos, hogy 6 részből fog állni a széria, amelyben Sólyom és a Tél Katonája mellett Helmut Zemo (Daniel Brühl) és Sharon Carter (Emily Van Camp) is visszatérnek, hogy a U.S. Agentet alakító Wyatt Russellt ne is említsem.

Miután lefutott az év első kettő és jóval földhözragadtabb marveles tartalma, az ősz folyamán a misztikumok és a kozmosz megismerésére invitál a stúdió. Novemberben érkezik majd az Örökkévalók, ami az univerzum ősi és magasabban álló létformáit mutatja be, akik nélkül valószínűleg a földi élet sem jöhetett volna létre. Mindezt a decemberre kitűzött WandaVision bonyolítja tovább, amelyben elkezdhetik a multidimenziós koncepciók boncolgatását a készítők, hogy aztán tovább fűzzék a szálakat a sorozathoz szorosan kapcsolódó Doctor Strange in the Multiverse of Madness címet viselő folytatásban.

Mindez azt vetíti előre, hogy az MFU az elkövetkező időben egy picit kettészakad. Az egyik oldalon folytatódnak az olyan "hagyományosabb" emberi történetek, mint ami például Sam Wilsoné, Peter Parkeré vagy éppen T'Challáé, míg a másik oldalon Doctor Strange, Marvel Kapitány, az Örökkévalók és hasonló karakterek által olyan szegleteit ismerjük meg az univerzumnak, amelyek túlmutatnak az emberi tudomány határain. Nem lenne meglepő, ha előbb-utóbb ezek a szálak összefutnának, hiszen valami hasonló rajzolódott ki a szemünk előtt az Infinity Saga során is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.