Hirdetés

Véget ért a Sólyomszem sorozat forgatása

|

Erről pedig egy kép is tanúskodik.

Hirdetés

Teljes gőzerővel készülnek a Disney+ elkövetkezendő Marveles projektjei, hiszen az elmúlt hetekben nem csak a She-Hulk forgatása, vagy éppen a Holdlovag előkészületei kezdődtek meg, de az egyik jó ideje forgó széria, a Sólyomszem munkálatai már a végéhez is értek.

Hirdetés

Legalábbis erről árulkodik a széria fő és címszereplőjének, Jeremy Rennernek a napokban közzétett  kulisszák mögé bepillantó Instagram-sztorija, amelyben a színész elárulta, hogy az utolsó forgatási napon vett részt.

Hogy pontosan mikor debütálhat a történet, azt még nem tudjuk, de mivel a jelenlegi ütemterv az, hogy a Loki júniusban jönne, amit utána a Mi lenne, ha? és a Ms. Marvel követne valamikor a nyáron-ősszel, ezért a legtöbben az idei év végére tippelik a premiert, melyben Renner mellett fontos szerepet kap Hailee Stenfield Kate Bishopja, valamint többek között Florence Pugh (Fekete Özvegy, Fehér éjszakák) és Vera Farmiga (Démonok között 1-2) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.