Hirdetés

Új előzetesen a Loki

|

Javítsd meg Félix... helyett: Javítsd meg, Loki!

Hirdetés

2020-ban a koronavírus-járvány miatt Marvel tartalom nélkül maradtunk és júliusig várnunk kell ugyan a már tavaly tavasszal bemutatni szándékozott Fekete Özvegy-filmre, szerencsére addig már nem kell nélkülöznünk a Marvel karaktereit. Volt idén már egy sitcomba csomagolt WandaVízió, jelenleg éppen féltávon jár A Sólyom és a Tél Katonája, júniusban pedig visszatér a csínytevés istene, Loki is, hogy helyrehozza, amit elrontott.

Hirdetés

Ehhez jött egy minden eddiginél látványosabb előzetes a Marveltől, amelyben Tom Hiddleston (10 évvel azután, hogy először a szerepbe bújt az első Thor filmben) figurája szembe néz a tettei következményeivel. Ugyebár a Bosszúállók: Végjáték központi eleme volt, hogy a szuperhős csipet-csapat miként mókolt az idővel, aminek eredményeképp Loki az első Bosszúállók cselekményét követő letartóztatásából lelépett a Tesseracttal. Ennélfogva törés következett be az idő szövetén, amit rendbe kellene hoznia... feltéve, ha túljut az adminisztráción.

Mindenesetre a kémia már most remek a szerepben már rutinos Hiddleston és Owen Wilson figurája között és mindenképp érdekes lesz azt látni, hogy míg a filmekben végigkövettük Loki karakterfejlődését a Végtelen háborúban bekövetkezett, elkerülhetetlen végéig, itt eredetileg egy még mindig sértett önérzetű figurát látunk, akit ezúttal nem tud jobb belátásra bírni a bátyja, vagy az apja. Az azonban most is egyértelműen látszik, hogy a Disney ezúttal sem spórolt semmin és a látványvilága a legegyedibbnek ígérkezik - már csak a koncepciójából adódóan is - a Marvel-sorozatok sorában, Hiddleston és Wilson mellett pedig feltűnik még Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show) és Richard E. Grant (Skywalker kora) is. A bemutatóra azonban június 11-ig várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.