Hirdetés

Annabelle 3 - új előzetesen a démoni baba

|

A Démonok között univerzum tovább bővül, a kérdés már csak az, hogy ez kell-e nekünk.

Hirdetés

James Want tartják a modern kori horrorok megkerülhetetlen rendezőjének, ami valljuk be, részben igaz, részben pedig nem. Abban igaz, hogy modern kori horror-rendező, hiszen többek között neki köszönhetjük az első Fűrészt, az Insidioust vagy éppen a Démonok között-filmeket. Abban viszont nem igaz, hogy megkerülhetetlen lenne, hiszen Stanley Kubrickhoz (Ragyogás), Alfred Hitchcockhoz (Psycho, Madarak) avagy Robert Eggershez (A boszorkány) képest abszolúte felejthető a horror-stílusa. Viszont ahogy a Fűrésszel, úgy a Démonok között-tel is egy újabb franchise-t teremtett meg, aminek következő epizódja a démoni baba harmadik (utolsó?) filmje, az eredeti címén Annabelle Comes Home lesz.

Hirdetés

A közel két és félperces előzetes alapján a történet az előző filmekben megkedvelt Warren házaspár (Patrick Wilson és Vera Farmiga) házában fog játszódni, ahol is a pincében a munkájuk során megszerzett elátkozott tárgyakat, ereklyéket tartják. Ide hozzák vissza Annabelle-t is, akit elzárnak egy stílusos üvegszekrényben. Viszont ahogy lenni szokott, a kisgyermekre vigyázó bébiszitter kíváncsiskodni kezd, lemegy a pincébe, mindent összefogdos, melynek eredményeként Annabelle újfent elszabadul.

A sok klisé és lerágott csontként funkcionáló közhely mellett az előzetes próbál félelmetes és ijesztő lenni, de egy a fenti rendezők filmjein nevelkedett nézőnek ez mára már édeskevés lehet. Viszont nagyon úgy fest a dolog, hogy nem ez lesz a Démonok között univerzum utolsó alkotása, hiszen a tegnap feltöltött kedvcsinálót már közel kétmillióan látták, így borítékolható a folytatások, további mellékszálak mozikba kerülése. Hogy ez kell-e nekünk, azt mindenki döntse el magának.

Az Annabelle Comes Home 2019. június 27-én kerül a hazai mozikba. Ti váltotok rá jegyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.