Hirdetés

Baljóslatú előzetest kapott Benedict Cumberbatch westernje

|

Decemberben érdemes lesz emiatt is felnézni a Netflixre.

Hirdetés

Mindig nagy öröm a mozibubusoknak (Réz András kifejezésével élve), amikor egy közkedvelt színész az imidzséhez és arculatához képest valamilyen egészen különc és másfajta szerepben tűnik fel. Benedict Cumberbatch (Doctor Strange és Sherlock Holmes) is erre az útra fog rálépni az idén decemberben érkező egyik legújabb filmje, a The Power of the Doggal. Ebben ugyanis a poros vadnyugatra fog minket elkalauzolni, de nem egy stílusos, megnyerő mosolyú és karizmatikus férfi szerepében, hanem egy ravasz, sunyi és már-már gonosz alak képében.

Hirdetés

A The Power of the Dog története több főkaraktert fog mozgatni: egy farmert (Cumberbatch), akinek nem csak a foga, de a szeme se áll jól, az ő testvérét (Jesse Plemons - A befejezésen gondolkozom), aki hazatér feleségével (Kirsten Dunst - Pókember-trilógia) és fiával (Kodi Smit-McPhee - Slow West). A farmer pedig egyszerre vet szemet a feleségre és kezdi el mentálisan befolyásolni a fiút. Ezzel pedig mindkét embert belehajszolja a rosszba, ami végeláthatatlan és tragikus következményeket von maga után.

Jane Campion (A tó tükre, Zongoralecke) westernje december elsején kerül fel Netflixre. Már Cumberbatch gonosz karaktere miatt is érdemes lesz belekezdeni. Ti mit szóltok ehhez a felálláshoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.