Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott Steven Soderbergh legújabb filmje, a The Laundromat

|

Már csak Gary Oldman és Antonio Banderas párosa miatt érdemes lesz odafigyelni erre a mozira.

Hirdetés

Steven Soderbergh neve manapság egyet jelent a leglazább, legstílusosabb hollywoodi filmekkel, és ezt a titulust úgy érte el, hogy a mindenféle újítási kényszerét, kísérletezési vágyát a lehető legegyszerűbb módon tárta a nézők szemei elé. Olyan hamisíthatatlan klasszikusokat tett le az asztalra, mint az Ocean's-trilógia, a Logan Lucky, Az informátor! vagy éppen a Magic Mike - de a komolyabb, drámaibb alkotások terén is maradandót alkotott, úgy mint a Traffic (amiért Oscar-díjat is kapott a Legjobb rendezés kategóriájában), a Fertőzés, a Tébolyult vagy épp a Mellékhatások. Emiatt, ha a neve felmerül egy produkció kapcsán, akár csak produceri szinten (mint például az Adam Driver nevével fémjelzett The Report esetében), sokunk már nyálcsorgatva várja a premiert - de ha egyenesen rendezőként, akkor alig bírjuk kivárni a megjelenést.

Hirdetés

Az utóbbi eset áll fenn perpillanat is, hiszen Soderbergh az idén januárban debütált High Flying Bird után (amit minden mozirajongónak melegen ajánlunk, hiszen egy kivételes alkotásról van szó) újabb filmet készített a Netflixnek, cím szerint a The Laundromatot, aminek a minap meg is kaptuk a hivatalos előzetesét. Ebben a friss produkcióban a két főszereplő, az Oscar-nyertes Gary Oldman és a még mindig macsó Antonio Banderas egy jogászpárost alakítanak, akik a milliárdosok vagyonát egyengetik - nem éppen legális úton. Ez fel is tűnik egy özvegynek (a tizenhétszer Oscar-jelölt Meryl Streep), aki elhatározza, hogy minden követ megmozgat az ügyben, hogy rács mögé juttassa ezeket a szélhámosokat.

A sztori már ennyiből is alaposan soderberghi, a forgatókönyvet ráadásul a Mellékhatásokat, A Bourne-ultimátumot vagy a Fertőzést is jegyző Scott Z. Burns írta, és ha hozzávesszük azt, hogy a rendezés mellett a produceri, az operatőri, valamint a vágási feladatokat is ő végezte el (tegyük hozzá, mindegyikre bőven volt példa, hogy mennyire hozzáértően viszonyul ezekhez a munkakörökhöz), akkor tényleg csak a premierdátumot tudjuk háromszor bekarikázni örömünkben. A The Laundromatben (magyarul talán A pénzmosó) Oldman, Streep és Banderas mellett olyan színészek fognak feltűnni, mint Sharon Stone, David Schwimmer, James Cromwell, Matthias Schoenaerts és Jeffrey Wright.

Szinkronos:

Eredeti:

A film a Velencei, a San Sebastiáni, valamint a Torontói Filmfesztivál után a Netflixen lesz majd elérhető idén októberben (ha lehet hinni az előzetesen bejelentett dátumnak, akkor 18-án). Ti is tűkön ülve várjátok már a megjelenést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.